عزیز این الان چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بعد از بالا آمدن فلش بوت توی صفحه داش باید تایپ کنی
efi2awd FILENAME.F4
-----------
به جای فایل name هم اسم فایلی که از گیگابایت دانلود کردی باید بنویسی و پسوندش که f4
این اسم efiflash وعوض کردم درسته الان
فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب نمیده دوست عزیز
ممنونم از شما
منتظر بایوس بمونیم بهتره
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-04-17 انجام شده است
من یک فایل exe چند پست قبل برای دانلود شما گذاشته بودم . متاسفانه توجه نمیکنید . بهتره صبر کنید تا بایوس جدید بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم فایل بایوس را عوض کنید . نه اینکه اسمش را تغییر بدهید . به هر حال منتظر باشید بهتر است .
با نشد از همون طریق efiflash . فقط اسم بایوس را به این تغییر بده bios.binبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی فایل و پسوند بایوس را به این تغییر بده با این کار برنامه اپدیت فریب میخوره و اپدیت میکنه
یعنی بعداز بوت سیستم تایپ کن
efiflash bios.bin
lorn (07-04-17)
|
به نظر شما ارزش صبر کردن و نداره
lorn (07-04-17)
چرا نداشته باشه عزیز به زودی بایوس فینال میاد . موفق باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه بهادر عزیز
دوسته عزیز حالا که به نتیجه نرسیدید این روش بنده روهم اعمال بفرمایید امیدوارم که مشکلتون حل بشه
1- ساخت فلش بوت (که موفق به ساختش شدید)
2- قرار دادن فایل EFIflash بر روی مموری + بایوس مورد نظر + فایل Autorun.bat
3- تغییر نام بایوس به این صورت BIN.****** (ستاره ها می تونه هر کاراکتری باشه )
4- پس از بوت با فلش مذکور دستور زیر رو وارد کنید
efiflash ******.bin \NoId
5- اسم فایل بایوس رو زیر 8 کاراکتر انتخاب کنید.
6- از فایل efiflash داخل فایل دانلودی بایوس استفاده کنید
7- در صورت نشناختن دستور از این ورژن استفاده کنید :
https://www.dropbox.com/s/9z7s79b3fs...flash.rar?dl=0
8- در آخر هم باید ذکر کنم در صورت بروز هرگون مشکل به گارانتی آواژنگ مراجعه فرمایید
9- در صورت مراجعه به گارانتی جهت این مورد در همین تاپیک روند پیگیری رو انجام بدید تا زودتر به نتیجه برسید (تجربه شخصی هست)
و در پایان امیدوارم مشکلتون حل بشه با روش بالا
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 07-04-17 انجام شده است
ممنون . امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست 54 بهشون گفتم .
درود دوستان
تمامی راهها را برای فلش کردن بایوس با کلی اتلاف وقت امتحان کردیم و پس از سوال از گیگا بایت جواب دادند که :You can't flash F4 BIOS back, because F5a version prohibits updating to earlier version BIOS.
شما نمی توانید به بایوسF4 فلش کنید، چرا که نسخه F5a به روز رسانی به نسخه بایوس قبل از آن را ممنوع کرده است.
از دوستانی و قت گذاشتند و راهنمایی کردند تشکر می کنم
و منتظر بایوس می مانیم
آخرین ویرایش توسط saman.kh در تاریخ 13-04-17 انجام شده است
AMD>INTEL (13-04-17)
البته با روشهایی که من و دوستمون Lorn(امیر حسین) عزیز گفتیم . امکان فلش بایوس قدیمی تر هست . ولی همانظور که عرض کردم عموما توصیه نمیشه به خاطر همین گیگابایت هم به شما این مورد را اعلام نموده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
saman.kh (13-04-17)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks